Winkelen in de kop van Noord-Holland

De Kop van Noord-Holland biedt tal van unieke winkelmogelijkheden.

Een dagje weg van Amsterdam hoeft niet verder te gaan dan de Kop van Noord-Holland. De vele unieke winkels en markten maken het een perfecte bestemming voor een dagje winkelen. Van antiek tot biologische producten, alles is hier te vinden.

Deneir, pas sinds een paar maanden geopend, is een van de meest interessante nieuwe schrijfwinkels in de Stationsstraat in Schagen. Deze winkel heeft echter veel meer dan alleen schrijfwaren. U kunt er ook terecht voor ansichtkaarten, boeken en andere artikelen die uw innerlijke schrijver zullen aanspreken!

Als u op zoek bent naar een wat actiever dagje uit, ga dan naar de markt in Schagen. Hier vindt u allerlei verse en lokale lekkernijen. De markt is elke dag geopend behalve maandag en er zijn altijd koopjes te vinden. Van boerenmarkten tot vlooienmarkten, er is voor elk wat wils. Kijk in de lokale lijsten of op de website van de Kop van Noord-Holland om te zien wat er te doen is.

Santoni laarzen

Als u van antiek houdt, dan kunt u uw hart ophalen in de winkels van Medemblik. In deze historische stad zijn veel antiquairs gevestigd, dus je vindt hier zeker iets bijzonders. Wees bereid om wat tijd te besteden aan het snuffelen – er is geen haast in dit deel van de wereld!

Wat u ook zoekt, u vindt het zeker in de Kop van Noord-Holland. Dus waarom zet u dit charmante stukje Nederland niet op uw lijstje van te bezoeken plaatsen? U zult niet teleurgesteld zijn, ga vandaag nog een dagje weg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.